Τρόποι πληρωμής
 1. Με αντικαταβολή:
  Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
 2. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:
  Όλες οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners από όλες τις Τράπεζες είναι αποδεκτές στο mrmplouzaki.gr
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Piraeus e-Commerce” της Piraeus Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 3. Πληρωμή με κατάθεση:
  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας εύκολα και άμεσα. Οι καταθέσεις γίνονται στους λογαριασμούς της εταιρείας mrmplouzaki.

Οδηγίες για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την Κατάθεση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη!

 1. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στοv τραπεζικό λογαριασμό.
 2. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο mrmplouzakigr@gmail.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας και το ονομ/μο σας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής και την επιβεβαίωση της, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

         ΤΡΑΠΕΖΑ PIRAEUS 

          IBAN: GR1901721480005148085710627
          Δικαιούχος: ΣΠANOΣ NIKOΛAOΣ

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.